معرفی وبلاگ
مقام معظم رهبري: بخش مهمی از جهاد اقتصادی مسئله‏ ى تولید ملی است که اگر ملت با همت، عزم و آگاهی و با همراهی و برنامه ریزی درست مسئولان بتواند مشکل تولید داخلی را حل کند بدون تردید بر چالشهایی که دشمن ایجاد می کند غلبه خواهد کرد. با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، این وبلاگ به طور تخصصی به موارد مربوط به شعار امسال؛ تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی واخبار مربوط وموارد مرتبط می پردازد. ب
دسته
تبلاگهاي توليد ملي
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 177938
تعداد نوشته ها : 60
تعداد نظرات : 4

 حمايت از توليد ملي

وبلاگ تولید ملی-همایش اقتصاد مقاومتی

تولید ملی

Rss
طراح قالب
سید جعفر فاطمی نوش آبادی

حجت الاسلام حاجي زاده با اشاره به تاكيد رهبر معظم انقلاب اسلامي بر توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني گفت: فرهنگ استفاده از توليد ملي رايج شود.

حجت‌الاسلام جواد حاجي‌زاده، عضو شوراي استاني حوزه علميه آذربايجان‌شرقي، در جمع اعضاي شوراي فرهنگ عمومي اهر اظهار داشت: همانطور كه رهبري تاكيد داشتند براي عبور از تحريم‌ها نيازمند تحقق اقتصاد مقاومتي در سطوح مختلف هستيم.



وي با تاكيد بر اين‌كه وابستگي اقتصادي، به دنبال خود وابستگي فرهنگي و عقيدتي را نيز خواهد داشت، خاطرنشان كرد: خودكفايي در عرصه‌هاي مختلف، موجب خنثي شدن تحريم‌هاي اقتصادي دشمنان مي شود، كه اين امر بدون فرهنگ سازي براي مصرف توليد داخل محقق نخواهد شد.



حجت الاسلام حاجي زاده لازمه تحقق توصيه رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني را افزايش كيفيت و كاهش قيمت توليدات داخلي دانست و گفت: اگر فرهنگ استفاده از توليد ملي رايج شود، توليدكننده داخلي خود را ملزم به ارتقاي كيفيت محصول خواهد ديد، بايستي تعامل سازنده و نزديكي ميان توليد، عرضه و تقاضا به وجود آيد.



امام جمعه اهر تحقق شعار سال را در گرو تعامل و همكاري مردم و مسؤولان دانست و با اشاره به توطئه‌هاي استكبار جهاني در افزايش تحريم‌ها براي براندازي نظام اسلامي ايران افزود: ملت ايران در سايه همين تحريم‌ها در بسياري از عرصه ها خودكفا و حتي تبديل به صادركننده همان محصولات تحريمي شده است، تحريم‌ها هميشه بوده و تأثيري در اراده ملت ايران نداشته است.



وي تحريم‌ها را عامل پيشرفت‌هاي مختلف در حوزه‌هاي علمي، پژوهشي، كشاورزي و اقتصادي دانست و تأكيد كرد: امسال با توجه به موقعيت حساس كشور، بايد تلاش كنيم تا با ترويج فرهنگ استفاده از توليد كالاهاي داخلي و همچنين تقويت صنايع و توليدات كشور زمينه را براي اشتغال پايدار جوانان در اين طرح‌ها فراهم كنيم.



عضو شوراي استاني حوزه علميه آذربايجان‌شرقي با تاكيد بر اين‌كه بايد ساز و كارهاي لازم فرهنگ مصرف توليدات داخلي به يك فرهنگ عمومي تبديل شود، افزود: گرايش مردم به مصرف توليدات داخلي موجل رونق اقتصاد و توليد كشور و در نهايت رفع معضل بيكاري و فقر در سطوح مختلف خواهد بود.



حجت الاسلام حاجي زاده در پايان با انتقاد از بروكراسي زائد اداري در جهت حمايت از توليدكنندگان داخلي گفت: مسؤولان بايد با پرهيز از كاغذبازي‌هاي نامتعارف همت خود را در حمايت از كار آفرينان كار گيرند، سؤال اينجاست كه چرا بايد واردات محصولات مشابه خارجي بسيار راحت تر از ارائه تسهيلات به توليدكنندگان داخلي است./935/پ203/ب


منبع:خبرگزاري رسا

 

آن چه را كه مي‌نويسم نه تنها حكم شرع مقدس بلكه تجربه‌اي است كه نه يك بار بلكه صد بار با حواسم حس كرده‌ام و ذائقه‌ام طعم تلخ آن‌ها را چشيده و جانم از پليدي‌اش رنج برده‌است.


سرورم با اين اداراتي كه از شاهان به ما ارث رسيده و غرب كافر به كام خود دستكاري كرده است، جمله نجات بخش "توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني" تحقق‌پذير نيست. زيرا كه شرع مقدس مي‌فرمايد: اگر گلاب را در ظرف آلوده به شراب بريزيد گلاب هم نجس مي‌گردد و پزشكان مي‌گويند اگر بهترين غذاها را در ظرف آلوده به ميكروبي بريزيد آن غذا آدم‌كش مي‌گردد.

و با چنين مدارك و تجربه‌هاي تلخي كه از اداراتمان دارم، باور دارم كه اگر كارآفرينان تا پايان سال در پي توليد بدوند در پايان دوندگي‌ها چيزي به جز يك جفت كفش پاره و سرمايه‌اي بر باد رفته و دلي شكسته حاصلي نمي‌برند. من كه چند بار ماجراي مهندساني كه كمر همت براي تبديل آبياري ابتدايي كشاورزي را به آبياري صنعتي بربستند را به مسئولان گزارش داده‌ام ليكن در اين جا به عنوان سندي بر ادعا دگر بار تكرار مي‌كنم.

و چون مهندسان آبياري صنعتي دريافتند بيشترين سوبسيدهاي آبياري (سالي ۱۰۰ميليارد تومان) خرج خريد ورق‌هاي ژئوممبران مي‌شود و اين ورقه‌ها از جزيره‌اي فسقلي وارد مي‌گردد. به رياست جمهور گزارش مي‌دهند و ايشان مبلغ هشت و نيم مليارد تومان بيش از تمام مخارج تاسيسات به بانكي حواله مي‌دهند ليكن گروه چهار سال براي اخذ مجوزها از ادارات، پياده‌روي مي‌كنند و هفت خان رستم را كه در نورديدند همان بانك سه هزارمليارد توماني مي‌فرمايد ما چنين بودجه‌اي نداريم! گر چه توان پرداخت سالي ده ميليارد از اين ورقه‌ها را دارد و در اين چهار سال ۴۰۰ مليارد تومان را پرداخت كرده است و گروه را به تهران از پي نخود سياه فرستاده است و چون نخود سياه وجود ندارد، زمين‌گير مي‌گردند و لحظه درماندگي به جزيره دعوت مي‌شوند و به آنان گفته مي‌شود بيش از اين خود را نيازاريد زيرا ما در ميان مسئولان كشور شما، دوستان و شركايي و در هر اداره ياوري داريم كه به شما اجازه همكاري با ما را نمي‌دهند. و گروه صدها شكايت مي‌كنند و دادرسي نمي‌يابند!!

اين يكي گرم و گيراتر است: نويسنده فرهنگ‌نامه شيمي؛ برنده كتاب سال پس از آن كه در كشوري با درآمدهاي بسيار، اشباع مي‌گردد، مصمم مي‌شود براي حفظ ايمان نوه‌هايش، به همراه سه فرزند پزشك و دانشمندش به ايران برگردند و بيمارستان خيريه‌اي در يكي از مناطق محروم مشهد تاسيس كنند. اداره بهداشت خراسان رضوي مي‌فرمايد ما در صورتي با تاسيس چنين بيمارستاني موافقت مي‌كنيم كه آن را در بالاي شهر و منطقه‌اي بسازي كه آپارتمان‌هاي تازه‌ساز آن جا را متري ۶ مليون تومان مي‌خرند و در انتهاي خيابان طبرسي منطقه‌اي با نيم مليون فقيرنشين مجوز داده نمي‌شود. دكتر هنگامي كه از ساختن بيمارستان در منطقه فقيرنشين مايوس و مصمم مي‌شود خيراتي خود را در كشور ديگري تاسيس كند با خنده تلخي به من مي‌گويد: تو با اين ادارات چگونه مي‌تواني در ايران نفس بكشي؟ و اين داستان را برايم حكايت مي‌كند:

در آن كشور مي‌خواستم براي كسب درآمد بيمارستان خصوصي بسازم و من براي كسب مجوز، نامه‌اي به سازمان بهداشت نوشتم و خود بردم . مسئول پس از خواندن نامه با لهجه مشهدي مرا به نام خواند و گفت عمو جان اين جا كه ايران نيست كه براي هر كاري از هر چه اداره در كشور داريد استعلام بگيريد. برو خواسته و داشته‌هاي خود را در گزارشي بنويس و به اداره كاريابي بده و آن جا پس از پانزده روز، تمام راهكارها را به تو نشان مي‌دهند و من چنين كردم و ۱۵ روز بعد چنين دفترچه‌اي به درب خانه‌ام آوردند. شهرداري از خدمت من تشكر كرده بود و نوشته بود اگر بيمارستان را در فلان منطقه فقيرنشين تاسيس كني ما هر چه پول لازم داريد با نرخ ۴% تقديم مي‌كنيم و القصه ما با امضايي، ساختن بيمارستان را به شركتي واگذار كرديم و ۱۱ ماه بعد بيمارستان به بهرداري نشست و ما از لحظه تاسيس تا امروز پول پارو مي‌كنيم . اما در اين جا براي تاسيس بيمارستان خيريه‌اي در زمين خود و به خرج خود سرم سفيد شده و به بلاد كفر برمي‌گردم چه ادارات آنان با فرهنگ اسلام از ادارات شما آشناتر هستند؟!!

آه كه فرهنگ اداري دل‌خواه شهداي ما در كافرستان پياده شده است و فرهنگ ادارات دل‌بسته كفر در كشوري كه ما به خاطر نمايش اسلام در آن، رودخانه‌اي خون داده‌ايم. سرورم و مسئولان دلسوز! تا ما هم چنين اداره‌هايي نداشته باشيم هر چه بكاريم، درو كنيم و در انبان ذخيره بريزيم در پايان زحماتمان، انبان خالي را بر دوش مي‌كشيم. و لا حول و لا قوه الا بالله.

منبع:الف

رويش نيوز: هنگامي كه رهبر معظم انقلاب در پيام نوروزي، براي سال جديد همانند دو سال قبل نام اقتصادي برگزيدند و امسال را سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني نام نهادند، در كنار جنب و جوش و تكاپويي كه در اين عرصه اتفاق افتاد؛ همواره اين خطر احساس مي شد كه ارگان‌ها، دستگاه‌ها، رسانه‌ها، مسئولين و حتي مردم به ورطه شعار زدگي بيفتند و بعد از چندي و با گذشت زمان اين موضوع را فراموش كرده و دچار روزمرگي بشوند، مسئله اي كه به نظر مي رسد متاسفانه به آن مبتلا شده ايم. در همين راستا قصد داريم پرونده‌اي ويژه براي توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني تشكيل دهيم و به صورت متمركز و در قالب هاي مختلفي چون مصاحبه، مقاله و.... ابعاد مختلف اين موضوع در سطح كشوري و به ويژه استاني را مورد بررسي قرار دهيم.

 
ساعت 6 صبح روز سوم ماه رمضان راهي منزل مصطفي وعيدي شديم براي مصاحبه. گرچه ساعتش كمي نامتعارف بود، اما بايد به مدير عامل و رئيس هيئت مديره يكي از بزرگترين صنايع خصوصي ايران حق داد كه وقت خالي آنچناني نداشته باشد و همين وقت را هم غنيمت شمرد.

 
با آنكه مشغله فراواني داشت، اما با حوصله و دقت خاصي جواب سوال‌ها را ميداد. مصداق بارز كسي بود كه مويش را در آسياب توليد و پيشرفت ملي سفيد كرده است و حرف هايش از سر سال‌ها تجربه و دغدغه است. انتقادهايش از جنس درد بود و دلسوزي. با آنكه از مشكلات و كاستي ها حرف ميزد، اما اميد به آينده و خوش بيني معقولانه و حساب شده اي در كلامش ديده مي شد.

 
مصطفي وعيدي ـ مديرعامل گروه صنايع گيتي پسند ـ متولد 1337 اصفهان است. او بعد از به پايان بردن دوره متوسطه در سال 1355 به دانشگاه اصفهان وارد شد و به تحصيل در رشته فيزيك كاربردي پرداخت.

 
با آغاز دوره دفاع مقدس در سال 1359 تا پايان جنگ در 1368 وعيدي در جبهه حضور داشت و با پايان اين دوره به‌عنوان مدير برنامه‌ريزي به شركت فولاد سابان پيوست. او در سال 1377 به همراه حاج ناصر جنتي گروه صنايع گيتي پسند را تأسيس نموده و از آن زمان تاكنون به‌عنوان مديرعامل اين گروه توليدي به فعاليت پرداخته است.

 
روزي كه اين گروه كار خود را آغاز كرد 10 كارمند داشت اما امروز بعد از 13 سال كار و تلاش مستمر گيتي پسند به يك خانواده پنج هزار نفري تبديل شده و چندين برابر اين تعداد باعث اشتغالزايي غير مستقيم شده است. اين شركت در طول اين سال‌ها 27 كارخانه  تأسيس كرده است و 10 كارخانه ديگر نيز در حال راه‌اندازي دارد.

 
از ديگر سوابق كاري او مي توان به موارد زير اشاره نمود

 
 چهره شايسته و نخبه صنعت و معدن استان اصفهان (در سال 1390)

 
عضو شوراي هماهنگي دانشگاه و صنعت استان اصفهان (از سال 1390)

 
عضو شوراي هم انديشي صنعت و معدن استان اصفهان (از سال 1390)

  
متن زير قسمت دوم مصاحبه تفصيلي و حدوداً دو ساعته رويش نيوز با مصطفي وعيدي است.

 
 

X