حجت الاسلام حاجي زاده با اشاره به تاكيد رهبر معظم انقلاب اسلامي بر توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني گفت: فرهنگ استفاده از توليد ملي رايج شود.
حجتالاسلام جواد حاجيزاده، عضو شوراي استاني حوزه علميه آذربايجانشرقي، در جمع اعضاي شوراي فرهنگ عمومي اهر اظهار داشت: همانطور كه رهبري تاكيد داشتند براي عبور از تحريمها نيازمند تحقق اقتصاد مقاومتي در سطوح مختلف هستيم.
وي با تاكيد بر اينكه وابستگي اقتصادي، به دنبال خود وابستگي فرهنگي و عقيدتي را نيز خواهد داشت، خاطرنشان كرد: خودكفايي در عرصههاي مختلف، موجب خنثي شدن تحريمهاي اقتصادي دشمنان مي شود، كه اين امر بدون فرهنگ سازي براي مصرف توليد داخل محقق نخواهد شد.
حجت الاسلام حاجي زاده لازمه تحقق توصيه رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني را افزايش كيفيت و كاهش قيمت توليدات داخلي دانست و گفت: اگر فرهنگ استفاده از توليد ملي رايج شود، توليدكننده داخلي خود را ملزم به ارتقاي كيفيت محصول خواهد ديد، بايستي تعامل سازنده و نزديكي ميان توليد، عرضه و تقاضا به وجود آيد.
امام جمعه اهر تحقق شعار سال را در گرو تعامل و همكاري مردم و مسؤولان دانست و با اشاره به توطئههاي استكبار جهاني در افزايش تحريمها براي براندازي نظام اسلامي ايران افزود: ملت ايران در سايه همين تحريمها در بسياري از عرصه ها خودكفا و حتي تبديل به صادركننده همان محصولات تحريمي شده است، تحريمها هميشه بوده و تأثيري در اراده ملت ايران نداشته است.
وي تحريمها را عامل پيشرفتهاي مختلف در حوزههاي علمي، پژوهشي، كشاورزي و اقتصادي دانست و تأكيد كرد: امسال با توجه به موقعيت حساس كشور، بايد تلاش كنيم تا با ترويج فرهنگ استفاده از توليد كالاهاي داخلي و همچنين تقويت صنايع و توليدات كشور زمينه را براي اشتغال پايدار جوانان در اين طرحها فراهم كنيم.
عضو شوراي استاني حوزه علميه آذربايجانشرقي با تاكيد بر اينكه بايد ساز و كارهاي لازم فرهنگ مصرف توليدات داخلي به يك فرهنگ عمومي تبديل شود، افزود: گرايش مردم به مصرف توليدات داخلي موجل رونق اقتصاد و توليد كشور و در نهايت رفع معضل بيكاري و فقر در سطوح مختلف خواهد بود.
حجت الاسلام حاجي زاده در پايان با انتقاد از بروكراسي زائد اداري در جهت حمايت از توليدكنندگان داخلي گفت: مسؤولان بايد با پرهيز از كاغذبازيهاي نامتعارف همت خود را در حمايت از كار آفرينان كار گيرند، سؤال اينجاست كه چرا بايد واردات محصولات مشابه خارجي بسيار راحت تر از ارائه تسهيلات به توليدكنندگان داخلي است./935/پ203/ب
منبع:خبرگزاري رسا
آن چه را كه مينويسم نه تنها حكم شرع مقدس بلكه تجربهاي است كه نه يك بار بلكه صد بار با حواسم حس كردهام و ذائقهام طعم تلخ آنها را چشيده و جانم از پليدياش رنج بردهاست.
رويش نيوز: هنگامي كه رهبر معظم انقلاب در پيام نوروزي، براي سال جديد همانند دو سال قبل نام اقتصادي برگزيدند و امسال را سال توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني نام نهادند، در كنار جنب و جوش و تكاپويي كه در اين عرصه اتفاق افتاد؛ همواره اين خطر احساس مي شد كه ارگانها، دستگاهها، رسانهها، مسئولين و حتي مردم به ورطه شعار زدگي بيفتند و بعد از چندي و با گذشت زمان اين موضوع را فراموش كرده و دچار روزمرگي بشوند، مسئله اي كه به نظر مي رسد متاسفانه به آن مبتلا شده ايم. در همين راستا قصد داريم پروندهاي ويژه براي توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني تشكيل دهيم و به صورت متمركز و در قالب هاي مختلفي چون مصاحبه، مقاله و.... ابعاد مختلف اين موضوع در سطح كشوري و به ويژه استاني را مورد بررسي قرار دهيم.
ساعت 6 صبح روز سوم ماه رمضان راهي منزل مصطفي وعيدي شديم براي مصاحبه. گرچه ساعتش كمي نامتعارف بود، اما بايد به مدير عامل و رئيس هيئت مديره يكي از بزرگترين صنايع خصوصي ايران حق داد كه وقت خالي آنچناني نداشته باشد و همين وقت را هم غنيمت شمرد.
با آنكه مشغله فراواني داشت، اما با حوصله و دقت خاصي جواب سوالها را ميداد. مصداق بارز كسي بود كه مويش را در آسياب توليد و پيشرفت ملي سفيد كرده است و حرف هايش از سر سالها تجربه و دغدغه است. انتقادهايش از جنس درد بود و دلسوزي. با آنكه از مشكلات و كاستي ها حرف ميزد، اما اميد به آينده و خوش بيني معقولانه و حساب شده اي در كلامش ديده مي شد.
مصطفي وعيدي ـ مديرعامل گروه صنايع گيتي پسند ـ متولد 1337 اصفهان است. او بعد از به پايان بردن دوره متوسطه در سال 1355 به دانشگاه اصفهان وارد شد و به تحصيل در رشته فيزيك كاربردي پرداخت.
با آغاز دوره دفاع مقدس در سال 1359 تا پايان جنگ در 1368 وعيدي در جبهه حضور داشت و با پايان اين دوره بهعنوان مدير برنامهريزي به شركت فولاد سابان پيوست. او در سال 1377 به همراه حاج ناصر جنتي گروه صنايع گيتي پسند را تأسيس نموده و از آن زمان تاكنون بهعنوان مديرعامل اين گروه توليدي به فعاليت پرداخته است.
روزي كه اين گروه كار خود را آغاز كرد 10 كارمند داشت اما امروز بعد از 13 سال كار و تلاش مستمر گيتي پسند به يك خانواده پنج هزار نفري تبديل شده و چندين برابر اين تعداد باعث اشتغالزايي غير مستقيم شده است. اين شركت در طول اين سالها 27 كارخانه تأسيس كرده است و 10 كارخانه ديگر نيز در حال راهاندازي دارد.
از ديگر سوابق كاري او مي توان به موارد زير اشاره نمود
چهره شايسته و نخبه صنعت و معدن استان اصفهان (در سال 1390)
عضو شوراي هماهنگي دانشگاه و صنعت استان اصفهان (از سال 1390)
عضو شوراي هم انديشي صنعت و معدن استان اصفهان (از سال 1390)
متن زير قسمت دوم مصاحبه تفصيلي و حدوداً دو ساعته رويش نيوز با مصطفي وعيدي است.