پنجمين دوره اجلاس بينالمللي اقتصاد و تجارت اسلامي(Kazansummit 2013) طي روزهاي جمعه و شنبه، 26 و 27 ارديبهشتماه، در شهر قازان، پايتخت جمهوري تاتارستان برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) شعبه منطقه اروپا، اين دوره از اجلاس بينالمللي با عنوان «همكاري اقتصادي روسيه با كشورهاي عضو سازمان همكاري اسلامي» به منظور ايجاد زمينه همكاري و هماهنگي براي توسعه و گسترش روابط اقتصادي و بازرگاني شركتكنندگان و فعاليتهاي كارآفريني مطابق با اصول اسلامي برگزار ميشود.
همچنين مسئولان برگزاري اين اجلاس عنوان كردند: تعريف ديدگاه راهبردي توسعه روابط بينالمللي اقتصادي بين روسيه و كشورهاي اسلامي، همكاري براي سرمايهگذاري مستقيم در بخش خصوصي در كشورهاي مشتركالمنافع و جهان اسلام، انجام بحثهاي عمومي و ارائه توصيه در مورد عملكرد سيستم مالي اسلامي است.
در پنجمين اجلاس بينالمللي اقتصاد و تجارت اسلامي مسئولان نهادهاي دولتي و ديني، بازرگانان، شركتهاي مشاورهاي، انديشمندان، كارشناسان امور شريعت اسلامي، دانشجويان و نمايندگان رسانههاي جمعي شركت خواهند كرد.
لازم به ذكر است، اجلاس بينالمللي اقتصاد و تجارت اسلامي از سال 88 با حمايت دفتر رياست جمهوري تاتارستان و با همكاري شوراي فدراسيون مجمع فدرال فدراسيون روسيه برگزار ميشود.
همايش مديران صنعت و بسيج كارخانجات تهران بزرگ با موضوع اقتصاد مقاومتي فردا چهارشنبه 8 آذرماه برگزار ميشود.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)، همايش مديران صنعت و بسيج كارخانجات تهران بزرگ با موضوع اقتصاد مقاومتي و با سخنراني سردار نقدي فرمانده نيروي مقاومت بسيج فردا هشتم آذرماه برگزار خواهد شد.
بر اساس اين گزارش، همايش مديران صنعت و بسيج كارخانجات تهران بزرگ با موضوع اقتصاد مقاومتي با سخنراني سردار نقدي و وزير صنعت، معدن و تجارت، فردا (چهارشنبه) ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات شركت ساپكو ايران خودرو (كيلومتر 13 جاده مخصوص كرج) برگزار ميشود.
در پي برگزاري كنگره بزرگداشت شهداي وزارت اقتصاد و سازمان امور مالياتي، سيدشمسالدين حسيني، ضمن ارسال پيامي، برگزاري اين كنگره را زمينه مناسبي در راستاي يادآوري رشادتهاي شهيدان بزرگوار دوران دفاع مقدس دانست.
در پي برگزاري كنگره بزرگداشت شهداي وزارت اقتصاد و سازمان امور مالياتي، سيدشمسالدين حسيني، وزير امور اقتصادي و دارايي، ضمن ارسال پيامي، برگزاري اين كنگره را زمينه مناسبي در راستاي يادآوري رشادتهاي شهيدان بزرگوار دوران دفاع مقدس دانست. متن كامل اين پيام به شرح ذيل است:
با سلام به روح بلند و ملكوتي امام امت(ره) و شهداي گرانقدر انقلاب اسلامي و با درود بيكران به محضر رهبر فرزانه انقلاب اسلامي، بدون شك برگزاري كنگره شهداي وزارت امور اقتصادي و دارايي و سازمان امور مالياتي كشور فرصت مغتنمي است كه ميتوان به بازخواني و تجليل از مقام رفيع و عظيم شهيدان پرداخت.
شهداي عزيز با خلق حماسههاي ماندگار در جبهههاي حق عليه باطل ستارههاي درخشان ملتي هستند كه شهادت را افتخار خود دانسته و پيروي از ولايت را با خون خود امضاء كردهاند.
آسايش و امنيت امروز ملت و نظام مرهون غرورآفريني و رشادت شهيدان است و تاريخ جاويد كشور سرشار از لحظات باشكوهي است كه با ايثار، جانبازي، آزادگي و شهادت مردان و زنان غيرتمند آن، همچون خورشيد، پرفروغ گشته است. آنان بيادعا و بيتكلف تنها با تمسك به درگاه لايزال الهي و تبعيت از فرامين بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و ولايت فقيه در مسير عشق الهي گام نهادند و سرانجام توانستند با جهاد تاريخي دشمن شكن خود به دشمنان ثابت كنند هيچ خصمي در برابر نيروي پرتوان الهي ياراي مقاومت و ايستادگي نخواهد داشت.
برگزاري اين كنگره شكوهمند زمان ارزشمندي است تا يك بار ديگر رشادتهاي شهيدان بزرگوار دوران دفاع مقدس و عظمت خانوادههاي اين عزيزان مورد بازخواني و تجليل قرار گيرد.
اينجانب از اهتمام تمامي دست اندركاران برگزاري كنگره شهداي وزارت امور اقتصادي و دارايي و سازمان امور مالياتي كشور تقدير ميكنم و اميدوارم همه ما بتوانيم با تأسي از رهنمودهاي روشنگرانه مقام عظماي ولايت ادامه دهنده راه شهداي پرافتخار خود باشيم. إنشاءالله
سيدشمس الدين حسيني
وزير امور اقتصادي و دارايي
برترينهاي مسابقه كتاب اهميت كار و توليد در سيره علوي اعلام گرديد.
گفتني است، با توجه به منويات مقام معظم رهبري در سال توليد ملي،حمايت از كار و سرمايه ايراني، مسابقه اهميت كار و توليد در سيره نبوي به مناسبت شهادت حضرت امام علي(ع) رهنمودهاي اقتصادي اين امام همام برگرفته از كتاب امام علي(ع) و اقتصاد حجت الاسلام والمسلمين مرحوم دشتي در كانونهاي فرهنگي و هنري مساجد استان مازندران برگزار شد.
۱٫ عليرضا ملك از استان مركزي—- كمك هزينه مكه مكرمه
۲٫ احسان نيكخواه از استان مازندران—- كمك هزينه كربلا
۳٫ حسين عسكري از استان اصفهان—-كمك هزينه سوريه
۴٫ سيدمحسن حسين زاده از استان يزد—-كمك هزينه سفر به مشهد مقدس
۵٫ محمد كريم زاده از استان اصفهان—- كمك هزينه سفر به مشهد مقدس
۶٫ محمد علي احمدي از استان تهران—- كمك هزينه سفر به مشهد مقدس
۷٫ مهدي گليج از استان مازندران—- كمك هزينه سفر به مشهد مقدس
۸٫ مريم قبادي از استان كردستان—- كمك هزينه سفر به مشهد مقدس
۹٫ رمضانعلي احمدزاده از استان گيلان—-كمك هزينه سفر به شهر مقدس قم
۱۰٫ نعمت الله تدين از استان همدان—- كمك هزينه سفر به شهر مقدس قم
۱۱٫ روح الله عامريان از استان سمنان—- كمك هزينه سفر به شهر مقدس قم
۱۲٫ پروين پارسايي از استان فارس—- كمك هزينه سفر به شهر مقدس قم
۱۳٫ جاسم چلداوي از استان خوزستان—- كمك هزينه سفر به شهر مقدس قم
برندگان جهت دريافت جوايز خود با دبيرخانه كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد استان مازندران به شماره تماس ۲۲۶۸۴۷۰-۰۱۵۱ تماس حاصل فرمايند.
نخستين جشنواره بين المللي «ايستادگي جهاني، نفي نظام سلطه» در دانشگاه گيلان برگزار ميشود.
نخستين جشنواره بينالمللي «ايستادگي جهاني، نفي نظام سلطه» در دانشگاه گيلان با محوريت ايستادگي و مقاومت رسانهاي، نفي سلطه در اديان توحيدي، جنبشهاي نوين و نفي ليبرال دموكراسي انقلاب اسلامي، بيداري اسلامي، ايستادگي جهاني انقلاب اسلامي، بيداري اسلامي، امت واحده و جنبش نرمافزاري و اقتصاد مقاومتي، اقتصاد مقاومتي و سبك زندگي اسلامي برگزار ميشود.
گفتني است؛ اين جشنواره در قالب آثار علمي از قبيل مقاله، كتاب و پاياننامه هنري از قبيل شعر، دلنوشته و متون ادبي، پيامك و داستان كوتاه، پوستر از قبيل عكس، نقاشي، تصويرسازي، نماهنگ، نشريهبرداري و فضاي مجازي از قبيل وبلاگنويسي، پايگاه هاي اينترنتي است.
لازم به ذكر است، جشنواره بينالمللي «ايستادگي جهاني، نفي نظام سلطه» در ديماه سال جاري برگزار مي شود.
مهلت ارسال آثار 16 آذر ماه و اختتاميه اين جشنواره 9 ديماه است.
به همت اداره پژوهش خواهران مركز مديريت حوزه علميه خراسان، فراخوان مقاله با عنوان « توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» برگزار مي شود.
به منظور تشويق و ترغيب طلاب به ارائه فعاليت هاي پژوهشي با توجه به نامگذاري سال از سوي مقام معظم رهبري به نام سال «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» و همزمان با فرارسيدن ماه مبارك رمضان، اداره پژوهش خواهران مركز مديريت حوزه علميه خراسان اقدام به برگزاري فراخوان مقاله با عنوان « توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» كرده است.
بر اساس اين گزارش، تمامي طلاب، اساتيد و كادر مدارس علميه خواهران استان هاي خراسان مي توانند در اين فراخوان شركت و در در موضوعات: توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني از ديدگاه اسلام، خانواده و توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني و نان و توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني مقالات خود را ارائه كنند.
طلاب و پژوهشگران خواهر حوزه علميه خراسان تا پايان آذرماه فرصت دارند تا آثار خود را به دبيرخانه اين فراخوان به آدرس : مشهد، حرم مطهر، دوربرگردان طبرسي، جنب بنياد پژوهش هاي آستان قدس رضوي، مركز مديريت حوزه علميه خراسان، دفتر امورخواهران، اداره پژوهش. ارسال كنند.
منبع: روابط عمومي حوزه علميه خراسان
حسن محمدي با اشاره به استقبال زياد افراد در سنين مختلف از بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني نمايشگاه قرآن، گفت: اين نشاندهنده آمادگي نسلهاي مختلف در پرداختن به مطالبات نظام و انسجام در حوزه اقتصاد بومي و توجه به كالاي داخلي است.
حسن محمدي، مدير عامل تشكلهاي قرآني كشور و مدير بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني، در بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم، به تشريح فعاليتهاي انجام شده در اين بخش در طول برگزاري بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم پرداخت.
وي با بيان اينكه در حوزه گرافيكي و بصري تلاش بر اين بود كه به صورت جذاب به انتقال مفاهيم مرتبط با توليد ملي با استفاده از ابزار هنر القاء شود، افزود: در بُعد مفهومي كوشيديم كه آثار استفاده از توليدات داخلي و تبعات سوء مصرفگرايي و تمايل به كالاي خارجي را به مخاطبان منتقل كنيم.
محمدي خاطرنشان كرد: با استفاده از تابلوهايي كه از روايات ائمه اطهار(ع) استخراج شده بود و همچنين سخنان بزرگان در اين زمينهها، به انتقال مفاهيم پرداخته شد و يكي از قسمتهاي جذاب اين بخش، توجه به خرسالان بود كه با مسابقات نقاشي و انشاء ايجاد شده نظر آنان را به كالاهاي داخلي جلب كرديم و به اين ترتيب، كوشيديم كه نسل آينده را با اين مفاهيم آشنا كنيم.
وي با اشاره به استقبال بسيار مناسب افراد در سنين مختلف از بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني، اظهار كرد: اين نشاندهنده آمادگي نسلهاي مختلف در پرداختن به مطالبات نظام و انسجام در حوزه اقتصادي و توجه به كالاي داخلي است.
وي با اشاره به اينكه ايده اوليه راهاندازي بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم، براساس فرمايش مقام معظم رهبري و نامگذاري سال جاري با عنوان توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني شكل گرفت، افزود: در اين بخش، كوشش ما بر پاسخگويي به مطالبات مقام معظم رهبري بوده است.
مدير بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني در نمايشگاه قرآن كريم، فرهنگسازي توليد ملي و فرهنگسازي حمايت از كار و سرمايه ايراني را از اهداف اين بخش برشمرد و افزود: كوشش ما بر اين بوده است كه زواياي شعار امسال را كه اختصاص به مسئله اقتصاد دارد، بروز و در معرض ديد بازديدكنندگان قرار دهيم كه در اين بخش، فعاليت در سه حوزه را آغاز كرديم كه شامل نمايش آمارها، بخش مسابقات و نيز برگزاري نشستهاي تخصصي بود.
مدير عامل تشكلهاي قرآني كشور همچنين خاطرنشان كرد: با توجه به اين تابلوها، به حق افتخار ملي در وجود آدمي متبلور ميشد، زيرا در اين آمارها علاوه بر مقايسه سرمايهداري در اسلام و سرمايهداري در غرب، نشان داده ميشد كه قلههاي زيادي در زمينههاي مختلف در دنيا را فتح كردهايم و اين به يك نوع نتيجه توليد ملي و حمايت از كار ايراني و سرمايه داخلي است.
وي ادامه داد: به عنوان مثال فقط با در نظر گرفتن استفاده از كالاي خارجي كه ريشه در مصرفگرايي، چشم و همچشمي و عدم توجه به توليد ملي است، نتايج بلندمدت آن نظير تعطيلي كارخانجات داخلي، عدم اشتغال جوانان در آينده، كاهش توليد ملي و ساير مضرات آن براي كشور را به نمايش گذاشتيم كه با استقبال خوب مخاطبان مواجه شد.
مدير عامل تشكلهاي قرآني كشور با اشاره به نشستهاي بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني، خاطرنشان كرد: در حوزه تخصصي هم نشستهاي تخصصي با رويكرد بررسي روشهاي فرهنگسازي استفاده از كالاي داخلي و روشهاي حمايت ويژه از سرمايه ايراني و كار داخلي برگزار ميشود.
وي با اشاره به اينكه در برنامه اختتاميه كه در واقع آخرين نشست بخش توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني بود، از كاركنان اين بخش تقدير و تشكر به عمل آمد و مبحث جديدي از مقام معظم رهبري در ارتباط با بحث اقتصادي كشور پخش شد كه ايشان فرمودند ما در وضعيت شعب ابيطالب نيستيم، بلكه در وضعيت بدر و خيبر هستيم.
يكي ديگر از برنامههاي اختتاميه، نشان دادن بحرانهاي ناشي از اقتصادغربي بود كه به صورت مفصل و از زواياي گوناگون به اين مسئله پرداخته شد و از نشستهاي متعددي كه در اين بخش برگزار شد، مسابقاتي طراحي شده بود كه از ميان شركت كنندگان به نفرات برتر جوايزي اهداء شد.
وي افزود: در طول برگزاري نمايشگاه قرآن حدود بيست نشست برگزار شد كه در قالب فرهنگسازي استفاده از كالاي داخلي، حمايت از كار، بررسي احاديث و آيات مربوط به سعي و تلاش اقتصادي، موانع توليد ملي، نتايج حاصله از مصرفگرايي، نسبت وضعيت اقتصادي كشور با اقتصاد بينالمللي و نيز استفاده از كالاهاي خارجي كه مشابه داخلي دارند، صورت گرفت و سخنرانان از زواياي گوناگوني به بررسي اين موارد پرداختند.
در اين نشستها اساتيدي نظير محمد لنگري، پژوهشگر اقتصادي، مهدي توحيدي، عضو هيئت علمي دانشگاه، محمود كارگر، پژوهشگر اقتصادي و حسن محمدي، كارشناس ارشد مديريت مالي و ... به سخنراني در خصوص مسائل گوناگون مرتبط با بوميسازي و ايرانيسازي تئوريهاي اقتصادي، پرداختهاند.
يادآور ميشود اختتامه بخش «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» بيستمين نمايشگاه بينالمللي قرآن كريم، دوشنبه، 23 مردادماه و اختتاميه نمايشگاه، سهشنبه، 24 مردادماه، با حضور عزتالله ضرغامي، رئيس سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران، در مصلاي امام خميني(ره) برگزار شد.
منبع : خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا)
نمونه اي از تجربيات مصرف كننده ايراني
دو كيسه شير را كه از دست فروشنده مي خرم مي گويد 1800 تومان . گران شده ؟ بله لبنيات كلا گران شده . به خانه كه مي رسم وقتي كيسه را از پلاستيك خارج مي كنم تا درون يخچال جاي دهم نور لامپ به جاي هديه روشنايي همچون تيري در قلب من نشسته و ديگ عصبانيتم را به حد انفجار نزديك مي كند.
بله نصف كيسه هاي شير خالي از شير و در عوض پر از هواست. تصميم به آزمايش تجربي مي گيرم. 3 ليوان بيشتر پر نمي كند و اين در حالي است كه يادم مي آيد دو سال پيش وقتي ميهماني بودم ، مادرم با آن 6 ليوان را پر مي كرد.
مسئله
حكايت توليد ملي و ايراني نه در همه موارد بلكه در اكثريت قريب به اتفاق ، داستاني نزديك به اين حكايت را يدك مي كشد. حكايتي كه در آن توليد كننده در پي فريب خريدار است و خريدار چاره اي جز خريد ندارد و هنگامي كه مفري براي عدم خريد بيابد قطعا از كالاي خارجي با آغوش باز استقبال مي كند تا از شر چنين توهين و فريبي خلاصي يابد. متاسفانه نگرش توليد كنندگان ملي و ايراني در فروش كالاها همچنان در نگرش و فلسفه فروش جاي مانده و براي همين منطبق با اين فلسفه هدف خود را بالا بردن فروش مي دانند و اگر بتوانند اينكار را با فريب مشتري نيز انجام مي دهند. در اين نگرش بر خلاف نگرش بازاريابي آنچه مطرح نيست رفع نياز مشتريان بوده و تمركز تنها بر جيبهايي پر شده از اسكناس است. چنين روش و نگرشي در دراز مدت چنان حس تحقير در مشتري را برانگيخته كه مشتري در اولين فرصت كالا خود را عوض مي كند.چنين مشكلي آنجا نمود بيشتري مي يابد كه در بسياري از موارد مانند مواد غذايي ، كالاهاي مصرفي عادي ، خودرو و غيره مشتريان ايراني در انحصار خريد كالاهاي ايراني بوده و براي همين تن به چنين تحقيرهايي داده وروز به روز نيز در ضمير خود با حجم انباشته اي از اين رفتارها روبرو مي شوند و روزي كه كالايي خارجي مشاهده كننده با نفرت تمام خود را از اسارت كالاهاي ايراني رهانيده و با احساس فراغ بال و آزادي كالاي خارجي را پذيرا مي شوند.
وقتي راه حل در فرهنگسازي مردمي نيست
در چنين شرايطي كه توليد كننده ايراني كاسب كارانه در پي فريب و استثمار مصرف كننده ايراني است سوال مطرحي كه شكل مي گيرد اين است كه آيا فرهنگ سازي مردم مي تواند راهگشا باشد؟آيا مي توان با تحريك عرق ملي و يا مذهبي مردم را به خريد كالاي ايراني واداشت؟آيا حس ملي و مذهبي مي تواند بر نفرت ايجاد شده در ساليان غلبه كند؟آيا مي تواند جلوي احساس نياز شديد به آزادي و واكنش طبيعي فرد به احساس فريب خوردگي را بگيرد؟ تناقض در اين دو حيطه آنقدر آشكار است كه مي توان گفت چنين تحريكات ملي و مذهبي طوق شكست را از پيش بر گردن خود خواهند كشيد. اگر هم عده اي از مردم با اين تحريكات به غليان كشيده شوند با ادامه رفتار و نگرش فريب گونه و فرصت طلبانه توليد كننده ايراني قطعا به عقب كشيده خواهند شد. مطمئنا در چنين شرايطي توليد كننده بي اخلاق ايراني شرايط پيش آمده را تنها به عنوان طعمه اي لذيذ و احتمالا زود گذر ديده و در گردنه بازار براي شكار آن به كمين خواهد نشست. چنين واكنش محتملي در برابر آن احساسات به هيجان درآمده قطعا اثري بسيار تخريبي بر ذهن مصرف كنندگان بر جاي خواهد گذاشت.
وقتي راه حل در حمايت دولتي هم نيست
هميشه وقتي صحبت حمايت از كالاي ايراني مي شود ديدگاه سنت شده ايراني به سمت دولت چرخيده و انتظار اول از دولت مي رود كه ازكيان ايران و ايراني به دفاع برخيزد.واضح و مبرهن است كه اين انتظار نيز بيهوده و بي حاصل است. توليد كننده بي اخلاق و بي علم ايراني قطعا از اين فرصت نيز سو استفاده خواهد كرد. در اين حالت انحصارهاي ايجاد شده كه به اسم حمايت از كالاي داخل از سوي دولت و مجلس به هيجان در آمده ايجاد مي شود باز براي توليد كننده همچون كمين گاهي بيش نيست. در اين حالت نيز توليد كننده موضوع را فرصتي براي چهار نعل تاختن قلمداد كرده و جز اين نيز نمي تواند در سر داشته باشد چون نه علمي براي بهبود دارد و نه اخلاقي براي سو استفاده نكردن و به ناچار اين فرصت را كه به درستي كوتاه مدت مي داند بايد بر خر مراد بنشاند.
چاره چيست؟
همانطور كه ديده مي شود در بسياري از موارد توليد كننده ايراني به دليل عدم توانايي در توليد مناسب به فريب روي آورده و از حمايتهاي مردمي و دولتي نيز سو استفاده مي كند چرا كه ابزار ديگري براي پيشرفت نمي شناسد. دليل اين امر در نگرش غلط توليد كننده به بازار و همچنين عدم علم جهت بهبود محصول خود نهفته است.
الف ) اگر توليد كننده بداند حمايت بي دليلي از او نمي شود و از طرفي بداند چاره راه سود آوري در چيست قطعا به سمت آن روانه خواهد شد. براي همين مي بايست علم بهبود محصول را به او آموخت.توليد كننده ايراني در بسياري از موارد از بديهي ترين امور توليد و بهبود و فروش كالا بي اطلاع است و حتي نمي داند كه نمي داند و براي همين در جهل مركب تا ابد باقي خواهد ماند.پس بهترين خدمت از توليد ملي نه حمايت بي دليل و بي خاصيت از آن بلكه در علم آموزي به توليد كنندگان است.
ب ) اگر توليد كننده نگرش خود به بازار را از نگرش سنتي و بي اخلاق فروش به سمت نگرش نياز محور بازاريابي و نياز بلند مدت بازاريابي اجتماعي تغيير دهد خواهد دانست كه فريب مشتري دردي را از او دوا نكرده و در دراز مدت موجب خروج او از بازار خواهد شد.در اين حالت است كه ضرورت فرهنگ سازي در توليد كنندگان بيش از فرهنگ سازي براي مردم احساس مي شود.اي كاش به جاي تمركز بر دولت و مردم براي حمايت بي چون و چرا از برخي توليد كنندگان بي علم و اخلاق ، بر فرهنگ سازي و اطلاع رساني به توليد كنندگان تمركز كنيم. زيرا رفتار اين دسته از توليد كنندگان موجب سوزانيده شدن تر و خشك توليد كنندگان ايراني شده و در دراز مدت نام ايراني بر كالا را به عنوان يك قلم بدهي و ضعف در آورده اند.
نتيجه : رفتار خيانت گونه حق طبيعي مصرف كننده ايراني
همانطور كه بيان شد مشكل توليد ملي از دو سرچشمه بي اخلاقي و بي علمي توليد كنندگان رنج مي برد.براي رفع اين موضوع مي بايست به جاي تمركز بر فرهنگ سازي مردمي و مشتريان به فرهنگ سازي در علت اصلي ماجرا يعني توليد كنندگان پرداخت. فرهنگ سازي مردمي به وسيله شعارهاي ملي و مذهبي تنها در مواردي كاربرد دارد كه توليد كننده اي با اخلاق و علم كالايي توليد كرده و مصرف كننده ايراني براي فخر فروشي كالاي خارجي را با آن جايگزين مي كند. اگر توليد كننده ايراني واجد دو مشكل گفته شده باشد و از طرفي آن را چاره نكند مي بايست همچون حكومتهاي ستمكاري چون صدام و حكومت ساسانيان با مردمي روبرو باشد كه خيانت گونه اما به حق به استقبال خارجي و اجنبي مي شتابند و خوشحالند از اينكه يك هموطن به نابودي مي رود چرا كه از دست ظلم او به ستوه آمده اند. در اين وضعيت حق تنها با مردم و مشتريان مظلوم است.
منبع:الف
فراخوان جشنواره ادبيات داستاني مسير بيداري
سازمان بسيج هنرمندان تهران بزرگ برگزار مي كند:
دومين جشنواره ي ادبيات داستاني مسير بيداري ويژه ي سال 1391
مقدمه:
دميدن روح تعهد در كالبد انسانها همان هنري ست كه بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي ايران امام راحلمان از آن ياد مي كردند و سفارشي ست كه مقام معظم رهبري به آن تاكيد دارند. هنر مناسب ترين زبان براي بيان انديشه و انتقال فرهنگهاست. فرهنگ ارزشمند و هزار لايه ايران اسلامي و دوران عطف آن حقايقي جاوداني دارد كه ديدن زواياي آشكارو پنهان آن چشم دل مي خواهد و تشخيص حقيقت آن چشم بصيرت و نيز تصويري نمودن آن نه تنها نگاه هاي زيبايي شناسانه بلكه قلم هاي هنرمندانه اي را مي طلبد كه فقط از فطرت هاي پاك و زلال تراوش كند. هنر داستان نويسي زيباترين مظروف براي ظرف هنر و يكي از ابزارهاي مناسب و تاثيرگذار در عرصه ي فرهنگي هنري است.
با توجه به گستره ي استعدادهاي هنري گمنام و نيز اهالي قلم صاحب نام در ميان بسيجيان هنرمند و هنرمندان بسيجي جشنواره ي ادبيات داستاني سازمان بسيج هنرمندان تهران بزرگ زمينه اي براي شناخت و شناساندن اين استعدادهاي هنري گمنام و نيز فرصتي ديگر جهت تراوش دگرباره قلم متعهد اهالي قلم صاحب نام است. سازمان بسيج هنرمندان تهران بزرگ افتخار دارد در دومين جشنواره ي ادبيات داستاني ميزبان قلم ها و قدم هايي باشد كه به مقصد توليد آثار اثر گذار به حركت در آمده است.
اهداف جشنواره:
1- شناسايي استعداد هاي درخشان در هنر نويسندگي كشور و ارتقا بخشيدن به ادبيات داستاني متعهد در فضاي رقابتي سالم
2- توجه و تاكيد به هنر ادبيات داستاني بر اساس فرمايشات موكد مقام معظم رهبري به عنوان ركن اساسي حركات هاي بنيادي ادب و هنر
3- رشد و ارتقاء توانايي هاي اهل قلم در زمينه هاي تكنيكي و محتوايي آثار از طريق انتخاب و ارائه ي الگوهاي برتر
4- كشف سبك و نگاه هاي خلاقانه و نوين ادبيات فارسي در پرداخت آثار و موضوعات مختلف
5- توجه به ارزش انديشيدن و تفكر متعهدانه در بستر سازي و مبارزه با هر آنچه مخالف رشد و ارتقا معنوي انسانهاست
موضوعات جشنواره:
1- آرمان ها، ارزش ها و هويت اسلامي و ايراني و دستاوردهاي انقلاب اسلامي
2- امام خميني (ره)
3- مقاومت و بيداري اسلامي
4- توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ي ملي
5- موضوع آزاد
بخش هاي جشنواره:
الف) داستان كوتاه
ب) داستان خيلي كوتاه
شرايط شركت در جشنواره:
1- تكميل و ارسال فرم فراخوان جشنواره (به زودي در همين وبلاگ قرار خواهد گرفت) به همراه رو نوشت صفحه ي اول شناسنامه و رونوشت كارت ملي و دو قطعه عكس 4*3
2- آثار پيش از اين نبايد در جشنواره يا مسابقه اي شركت داده شده يا در كتاب و رسانه اي به چاپ رسيده باشد.
3- آثار ارسالي حتي المقدور تايپ شده، روي يك طرف كاغذ( A 4 ) و يا بر روي سي دي در قالب نرم افزار
(2003 WORD ) ارسال گردند.
4- هر متقاضي مي تواند تا سه اثر خود را جهت شركت در جشنواره ارسال نمايد.
6- آخرين مهلت ارسال آثار فقط تاريخ 91/5/25 ميباشد و اختتاميه جشنواره در نيمه دوم شهريور 1391 با معرفي آثار برگزيده برگزار ميگردد.
7- از هر نويسنده صرفا يك اثر از آثار ارسالي وي در مسابقه شركت داده خواهد شد. (اثر برگزيده ي شخص به انتخاب داوران جشنواره)
8- تعلق آثار ارسالي به خود متقاضي ضروري است و مسئوليت قانوني ارسال آثار غير به عهده ي متقاضي خواهد بود.
9- بازگردان آثار ارسالي مقدور نمي باشد.
10- تمامي شركت كنندگان مدارك خود را (عكس وكپي شناسنامه وكارت ملي) ميبايست صرفا از طريق پست به صندوق پستي جشنواره تا تاريخ 25/5/91 ارسال كنند.
11- آثارپس از دريافت فرم ثبت نام از پايگاه اينترنتي جشنواره به چند روش ارسال ميگردند:
*صندوق پست الكترونيكي جشنواره:
MASIREBIDARI@YAHOO.COM
*پايگاه اينترنتي جشنواره:
HONARMAND16.BLOGFA.COM
*حضوري و پست به آدرس: ميدان بهمن –خ دارابي-نبش چهارراه امام ياري – پ 49 كانون بسيج جامعه هنرمندان ناحيه شهيد رجائي
*صندوق پستي جشنواره:116-18195 (جهت ارسال عكس وكپي شناسنامه وكارت ملي)ضمنا شركت كنندگان ميتوانند از اين طريق هم آثار خود را به دبيرخانه ارسال كنند.
*شماره تلفن ارتباط با مسئول برگزاري جشنواره :ميلاد جباري مولانا09199016131
*شماره تلفكس دبير خانه 55642510
نحوه ي داوري:
- آثار رسيده در سه گروه سني نوجوانان (12 تا 18 سال)، جوانان (19 تا 29 سال) و بزرگسال (30 سال به بالا) به طور جداگانه داوري گرديده و از هر كدام از سه گروه فوق سه نفر به عنوان برگزيده انتخاب خواهند شد.
- آثار برگزيده جوائز نفيسي اهدا خواهد شد ودر يك كتاب تحت عنوان جشنواره مسير بيداري به چاپ خواهند رسيد .
- تمامي شركت كنندگان در انتهاي جشنواره به عضويت انجمن ادبي بسيج هنرمندان تهران بزرگ در مي آيند.
- شركت در جشنواره براي عموم هنرمندان آزاد ميباشد.
- داوران جشنواره از اساتيد صاحب نام رشته نويسندگي در كشور ميباشند كه در آينده اي نزديك نام آنها اعلام خواهد شد*