معرفی وبلاگ
مقام معظم رهبري: بخش مهمی از جهاد اقتصادی مسئله‏ ى تولید ملی است که اگر ملت با همت، عزم و آگاهی و با همراهی و برنامه ریزی درست مسئولان بتواند مشکل تولید داخلی را حل کند بدون تردید بر چالشهایی که دشمن ایجاد می کند غلبه خواهد کرد. با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، این وبلاگ به طور تخصصی به موارد مربوط به شعار امسال؛ تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی واخبار مربوط وموارد مرتبط می پردازد. ب
دسته
تبلاگهاي توليد ملي
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 171433
تعداد نوشته ها : 60
تعداد نظرات : 4

 حمايت از توليد ملي

وبلاگ تولید ملی-همایش اقتصاد مقاومتی

تولید ملی

Rss
طراح قالب
سید جعفر فاطمی نوش آبادی
 مديرعامل بانك پارسيان با تأكيد براينكه بانك‌ها كليد اصلي تحقق اقتصاد مقاومتي هستند به تشريح نكاني در خصوص تسويه حساب‌هاي ارزي، تك نرخي شدن نرخ ارز، سود بانك‌ها و همچنين عملكرد بانك‌ها در شرايط تحريم پرداخت.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري آنا، علي سليماني شايسته امروز در جمع خبرنگاران درباره آخرين اخبار از تسويه حساب‌هاي ارزي بانك‌ها با بانك مركزي اظهار داشت: ما توضيحات خود را به بانك مركزي در مورد حساب‌هاي ارزي داده‌ايم و به احتمال زياد 99 درصد از برداشت‌هايي كه از حساب بانك پارسيان انجام شده به بانك برمي‌گردد.

وي با بيان اينكه هفته گذشته اين جلسات با بانك مركزي انجام و توضيحات لازم در مورد مصارف ارزي ارائه شده است، تصريح كرد: ما عين قانون را در مورد مصارف ارزي انجام داده‌ايم، بنابراين به احتمال زياد 99 درصد پول ما به حساب‌هايمان برمي‌گردد.

مدير عامل بانك پارسيان همچنين درباره افزايش نرخ ارز مرجع تا مبلغ 1600 تومان از سوي بانك مركزي گفت: بانك مركزي براساس مجموعه تصميمات و بررسي‌هايي كه دارد و همچنين اطلاعاتي كه از بازار كسب كرده احتمالاً اين نرخ را اعلام كرده است و من نمي توانم در مورد اين نرخ نظري بدهم چون اطلاعاتي ندارم.

وي ادامه داد: البته معتقدم هر وقت يك كالايي از چند نرخي شدن دور شد اولين قدم را براي ايجاد فضاي مثبت بوجود مي‌آورد. ضمن آن‌كه در بازار چند نرخي افرادي هستند كه از رانت اختلاف قيمت استفاده كنند و به ضرر مردم خواهد شد.

شايسته تاكيد كرد: اگر ما بخواهيم مشكلاتمان حل شود بايد يك نرخ داشته باشيم.زيرا چند نرخي مشكلات زيادي را ايجاد مي‌كند مانند زماني كه ما وام‌هايي با نرخ هاي متفاوت داشتيم و در اين بين كساني كه مي‌توانستند از ارتباطاتشان استفاده كنند اين وام‌ها را گرفته و در جاي ديگر استفاده مي‌كردند.

وي درباره لايحه طرح تحول بانكي نيز گفت: تحول بانكي را رييس جمهوري مطرح كرده‌اند و ما در تنظيم و تدوين آن نقشي نداشته‌ايم و اطلاعي از اينكه در چه مرحله‌اي است نداريم. ضمن آنكه ما به عنوان بانك خصوصي اجرا كننده سياست‌هاي پولي هستيم و اگر از بانك ما نظري خواسته شود، همراهي خواهيم كرد.

مدير عامل بانك پارسيان همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌كه شما قبلا نسبت به بسته‌هاي سياستي كه بانك مركزي ارائه مي‌كرد معترض بوديد آيا در حال حاضر همچنان اعتراض داريد يا خير؟ گفت: اكنون فضا بهتر شده است، اما در سال‌هاي قبل به نظر من اين بسته‌هاي سياستي جلوي رقابت را گرفته بود. چرا كه وقتي بحث از رقابت مطرح مي‌شود بايد رقبا هم سطح باشند و بتوانند به شكل‌هاي مختلف رقابت كنند.

وي گفت: وقتي از سوي بانك مركزي اعلام مي‌شود كه همه بانك‌ها يك نوع سپرده و يك نوع تسهيلات با نرخ مشخص را ارائه دهند ديگر چه لزومي دارد كه ما 30 بانك داشته باشيم و تعدد بانك‌ها ديگر معني ندارد.

شايسته گفت:‌ وقتي كه رقابت بوجود مي‌آيد منفعت اصلي را مردم مي‌برند مانند بحث تلفن همراه كه مردم در سال‌هاي گذشته 500 هزار تومان مي‌دادند و مدت زيادي در نوبت مي‌بودند اما امروز به دليل رقابت‌هايي كه بوجود آمده اين قيمت كاهش يافته وحتي خود همراه اول نيز امروز تبليغ سيم كارت‌هايي را مي‌كند كه مبلغش 10 هزار تومان است و پنج هزار تومان نيز شارژ دارد، بنابراين اين يك فضاي رقابتي واقعي است كه به وجود آمده است.

مدير عامل بانك پارسيان افزود: در مورد بانكها نيز رقابت بايد به گونه‌اي باشد كه منفعت اصلي را مردم ببرند مانند آن زماني كه ما در ابتداي كار براي مشتريانمان كانتر نشسته طراحي كرديم و همچنين صندلي انتظار و سيستم نوبت‌دهي را گذاشتيم و مي‌بينيم امروز هم بانك‌هاي دولتي به همين سمت رفته‌اند.

وي گفت:‌ در مورد نرخ سود بانك‌ها نيز تا حدودي بانك مركزي دست بانك‌ها را باز گذاشته، اما سقف آن را تعيين كرده است. اين درحالي است كه در زمان مرحوم نوربخش به بانك‌هاي خصوصي اجازه داده شده بود تا دو درصد بيشتر به سپرده‌ها سود دهند.

شايسته گفت: معتقدم هنوز تفكر يكسان سازي از بانك مركزي خارج نشده است.

وي در مورد عملكرد بانك‌ها در شرايط تحريم گفت: دشمنان ما به دنبال آن هستند كه ارتباط تجاري ايران با ساير كشورها قطع شود و به همين دليل نيز هر روز با برنامه ريزي يك مشكل را براي كشور ما بوجود مي آورند. اين درحالي است كه اگر بخواهيم اين ارتباط تجاري بين ايران و ساير كشورها قطع نشود مهمترين نقش را بايد بانك‌ها ايفا كنند.

شايسته خاطرنشان كرد:‌اگر در حال حاضر همچنان ارتباط تجاري بين ايران وساير كشورها برقرار است و واردات انجام مي‌شود به واسطه همين فعاليت‌ها‌ بانك‌ها بوده است.


X