يك كارشناس مذهبي در خراسان جنوبي با تأكيد بر اينكه اهداف اقتصاد اسلامي بدون وجود اقتصاد سالم غيرقابل تأمين است، گفت: رشد اقتصاد در كنار سالمسازي فعاليتها و مقابله با مفاسد و گسترش عدالت اجتماعي از مهمترين دغدغههاي اقتصادي كشور به حساب ميآيد.
حجتالاسلام والمسلمين محمد اكبري، يك كارشناس مذهبي در خراسان جنوبي در گفتوگو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) شعبه خراسان جنوبي، با بيان اينكه اسلام نميخواهد غيرمسلمانان بر مسلمانان تسلط و نفوذ داشته باشند، تصريح كرد: اين هدف هنگامي ميسر است كه ملت مسلمان در اقتصاد نيازمند نباشد.
اين كارشناس مذهبي ادامه داد: با حمايت از افزايش توليد و بهرهوري و بالا بردن سطح رفاه عمومي ميتوان پويايي را به اقشار جامعه بازگرداند و آسيبپذيري ناشي از تحريمها را كم رنگ كرد.
حجتالاسلام اكبري با بيان اينكه در اقتصاد اسلامي تأكيد ويژهاي به بخش توليد صورت گرفته و از آن به عنوان چرخهاي اصلي اقتصاد ياد شده است، اظهاركرد: در صورتي كه كندي عملكرد و يا توقف در حركت آن صورت گيرد، اثرات وضعيت اقتصادي ساير كشورها و تحريمهايي كه در اين زمينه صورت ميگيرد، قويتر و مخربتر خواهد شد.
وي افزود: ما ميتوانيم در كشورمان به دنبال علمي از اقتصاد باشيم كه هم فرهنگ و اصول اقتصاد اسلامي را در بر بگيرد و هم اينكه بتواند با اقتصاد دنيا تعامل پويا داشته باشد كه اين مهم نيازمند مطالعات گسترده در زمينههاي تاريخ، مردمشناسي و ساير بخشهاي اجتماعي است.
حجتالاسلام اكبري بيان كرد: با توجه به شرايط فعلي كشور و اعمال تحريمهاي اقتصادي بايد به سمت اقتصاد مقاومتي پيش رفت كه به طور قطع جوانان در اين مورد نقش بسزايي خواهند داشت.
وي گفت: در بدترين شرايط دوران هشت سال دفاع مقدس حضور جوانان جنگ را اداره كرد و حتي بعد از جنگ نيز هر جا كه جوانان در عرصههاي مختلف به ويژه علمي و تحقيقاتي وارد شدند، تأثيرگذار بودهاند.
اين كارشناس مذهبي با اشاره به فرمايشهاي رهبري درباره ضرورت وجود روحيه نشاط به ويژه در ميان جوانان، يادآورشد: نشاط و شادابي جوانان و حفظ آن با توجه به اينكه نيروي محركه جامعه هستند ميتواند در سرنوشت جامعه بسيار تأثيرگذار باشد.